Tvrdi da je došao iz 2075: Znam kad kreće Treći svetski rat i koje zemlje će ga početi

CC0 / pixabay / Apokalipsa - ilustracija
Apokalipsa - ilustracija - Sputnik Srbija
Pratite nas
U poslednje vreme u medijima se pojavio neobično velik broj ljudi koji tvrde da su došli iz budućnosti i doneli važne poruke za čovečanstvo.
Putnik kroz vreme Noa - Sputnik Srbija
Čovek koji tvrdi da dolazi iz budućnosti prošao detektor laži i otkriva šta nas čeka

Najnoviji „povratnik“ koji se predstavio kao Majkl Filips tvrdi da je rođen 2043. i da je doputovao u naše vreme iz 2075. godine kako bi upozorio čovečanstvo na skorašnji početak Trećeg svetskog rata.

U videu objavljenom na Jutjubu je ispričao da će se u 2019. dogoditi kratak nuklearni rat između SAD i Severne Koreje koji će završiti nakon što Amerikanci ubiju Kim Džong Una.

Posledice toga dovešće navodno do Trećeg svetskog rata u kojem će Rusija i Kina ratovati protiv Velike Britanije i Amerike.

„Uključiće se još nekoliko zemalja, ali to će biti vrlo kratak i brutalan rat. Trajaće samo tri godine. Poginuće milioni ljudi, a biće korišćeno i nuklearno oružje ograničenog kapaciteta“, kaže on.

Tvrdi da je otputovao u 8973. godinu i upoznao bića iz budućnosti: „Rekli su mi da oni nisu ljudi“.

Takođe je ispričao da će Donald Tramp osvojiti još jedan mandat za predsednika SAD, ali da će u trećem pokušaju izgubiti.

Za predsednicu će se, prema njegovim tvrdnjama, kandidovati i Opra Vinfri, ali neće uspeti u tome.

„Na vlast će doći čovek koji se zove Majkl Mekintoš, ali to će se dogoditi u kasnim dvadesetima ovoga veka“, kaže on.

Otprilike u isto vreme „Spejs eks“ Ilona Maska će se navodno spustiti na Mars i tako će započeti pripreme za kolonizaciju.

Putovanje kroz vreme - Sputnik Srbija
Putovanje kroz vreme je moguće

„Do 2032. godine imaćemo baze na Marsu i Mesecu, a do mog rođenja 2043. godine dobijaćemo resurse s drugih planeta Sunčevog sistema“, ispričao je Majkl. 

Korisnici Jutjuba imaju podeljeno mišljenje o njegovoj verodostojnosti, ali čini se da su „putnici kroz vreme“ postali popularan trend na internetu koji privlači mnogo pažnje, pa nema sumnje da ćemo ih u skoroj budućnosti i dalje susretati.

 

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala