Čovek koji tvrdi da dolazi iz budućnosti prošao detektor laži i otkriva šta nas čeka

Pratite nasTelegramOdyssey
Vremenski putnik koji tvrdi da dolazi iz budućnosti i da će Donald Tramp biti ponovno izabran za američkog predsednika, kao i da će veštačka inteligencija preuzeti svet, prošao je detektor laži.

U video-snimku koji je „Apeks TV“ objavio na Jutjubu mladić po imenu Noa, čije je lice zamućeno, a glas promenjen, kaže da je rizikovao svoj život da bi se vratio kroz vreme.

Njegova misija je, kaže, da prenese živima šta im je svet spremio.

Noa tvrdi kako će u budućnosti predmeti poput „Guglovih“ naočara biti rasprostranjeni svetom, a da će se tehnologija razviti do te mere da će roboti moći nezavisno da vode domaćinstvo.

Bitkoin će, kaže, biti sve popularniji, ali ostale valute će i dalje biti u upotrebi.

Putovanje kroz vreme - Sputnik Srbija
Putovanje kroz vreme: Devojka iz 19. veka tipka po ajfonu (foto)

U 2030. godini američka predsednica biće zasad nepoznata Ilana Remiki.

U istoj godini dolazak na Mars i putovanje kroz vreme

Takođe, napominje da će globalno zagrevanje dovesti do rasta temperatura u Severnoj Americi, dok će Evropa postati hladnija.

Ljudi će kročiti na Mars 2028, a iste godine će biti otkriveno i putovanje kroz vreme.

Noa tvrdi da će električni automobili moći da putuju jednako brzo kao i oni na dizel i benzin (iako to mnogi već mogu) i da će mnogo oblika karcinoma biti izlečivo.

U prethodnom intervjuu za „Paranormal elit“, Noa je rekao da u stvarnosti pati od anoreksije i da ima 50 godina, ali da je koristio lekove za podmlađivanje pomoću kojih se transformisao u 25-godišnjaka.

Naravno, te njegove tvrdnje privukle su skeptike, nakon čega je on pristao da ga testiraju na detektoru laži pred kamerama.

Stoga su ga s „Apeks TV“ prikačili na poligraf i zamolili da predvidi neke od važnijih događaja u budućnosti i da potvrdi da je zaista onaj za koga se predstavlja.

Na pitanje da li je zaista vremenski putnik iz 2030, odgovara: „Da“, a na ekranu se zelenim slovima vidi reč „istina“, kao i u slučaju ostalih pitanja.

Putovanje kroz vreme - Sputnik Srbija
Putovanje kroz vreme je moguće

Inače, „Apeks TV“ se predstavlja kao jedan od najvećih glasnika paranormalnog sadržaja na Jutjubu, ima više od 56 miliona pregleda i više od 100.000 pretplatnika.

Skeptici: Sve je namešteno

Ipak skeptike ni poligraf nije uverio da Noa dolazi iz budućnosti i tvrde da je sve namešteno.

„To što na ekranu piše ’istina‘ ne znači da je zaista odgovor prošao na detektoru laži“, napisao je jedan kritičar.

„Vidi se da vrti deo aparata obmotan oko prstiju, a znam iz prve ruke da na detektoru laži moraš da sediš naslonjen i da budeš potpuno miran.“

„Godina 2030. i nije tako daleko, pa osoba koju je imenovao za budućeg predsednika mora da bude prilično živa danas“, rekao je drugi.

Inače, detektor laži ne govori da li su stvari zaista istinite, već samo da li osoba priključena na poligraf veruje da su te stvari istinite.

 

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala