Dubai – novi turistički raj za Ruse

© Foto : PixabayDubai panorama
Dubai panorama - Sputnik Srbija
Pratite nas
Broj ruskih turista koji su prošle godine putovali u Dubai dostigao je rekordnih 530.000. To je za 121 odsto više od broja turista koji su Dubai posetili u 2016. godini, saopštilo je Odeljenje za turizam i komercijalni marketing Dubaija — Dubai turizam.
Region Rusije. Krim - Sputnik Srbija
Ruski „Oktobarfest“ na Krimu — uz vino, sir...

„U februaru 2018. godine objavljeni su rezultati turističke godine u Dubaiju. U 2017. godini zabeleženo je stabilno povećanje priliva turista iz celog sveta za 6,2 odsto u poređenju s prethodnom godinom. Broj gostiju iz Rusije znatno prevazilazi pokazatelje iz 2016. — Dubai je posetilo 530.000 ruskih turista“, navedeno je u saopštenju. 

Prema poslednjim podacima, prošle godine Emirat je posetilo 15,8 miliona gostiju iz raznih zemalja. Postavljen je novi rekord koji pokazuje stabilan rast turističkog sektora. 

„Dubai samouvereno učvršćuje svoj položaj, zauzimajući četvrto mesto u svetu po broju posetilaca. Verujemo da će u budućnosti Dubai postati najposećeniji grad na svetu, s najvećim brojem gostiju koji mu se vraćaju“, rekao je predstavnik „Dubai turizma“. 


Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala