Titov brod-duh nađen nasukan na plaži u Kaliforniji

© Foto : JutjubRuski turistički kruzer "Ljubav Orlova"
Ruski turistički kruzer Ljubav Orlova - Sputnik Srbija
Pratite nas
Ruski turistički kruzer „Ljubav Orlova“, koji je pre dve godine nestao na moru, pronađen je nasukan na jednoj od kalifornijskih plaža, prenosi „Dejli star“.

Naime, brod je 2010. godine konfiskovan od strane kanadskih vlasti zbog dugova, ali nakon što je dve godine proveo u pristaništu, vlasti su odlučile da ga pošalju u Dominikansku Republiku i da ga prodaju u staro gvožđe.

Američki F-15 lovac - Sputnik Srbija
Neuspešna potera za vanzemaljcima: Društvene mreže ismejale američku avijaciju

Međutim, prilikom tegljenja sajla je pukla i kanadske vlasti su bile primorane da pošalju drugi brod koji je potom odgurao „Ljubav“ daleko u more i tamo ga ostavio.

Brod se nakon više godina driftovanja nasukao na jednu od plaža američke države Kalifornije, a naučnici tvrde da se za sve ovo vreme na brodu nakotilo jako puno pacova, koji su zbog nedostatka hrane počeli sami sebe da jedu.

„Horde pacova-kanibala sada vladaju kruzerom“, glasio je jedan članak britanskog lista „San“, nakon što je brod pronađen pre dve godine na udaljenosti od oko 1.300 kilometara od obale Irske.

Za sada nema informacija kakvu sudbinu čeka taj brod koji je pre nešto više od 40 godina mogao da preveze oko 110 putnika.

 

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala