Najveći holivudski seks skandal: Vajnstin pokušao samoubistvo?

© AP Photo / Chris Pizzello/InvisionHarvi Vejnstejn
Harvi Vejnstejn - Sputnik Srbija
Pratite nas
Policija Los Anđelesa došla je na lice mesta u 10 sati i 37 minuta po lokalnom vremenu, u sredu, na poziv da je muškarac na navedenoj adresi opasan po sebe. Ispostavilo se da je taj muškarac Harvi Vajnstin, filmski mogul optužen za seksualne napade i uznemiravanje.

„Osoba koja je pozvala policiju rekla je da se oseća oseća samoubilački i depresivno“, rekao je izvor „Njujork dejli njuza“. „Ali kad su policajci stigli na lice mesta, konstatovali su da nije bilo samoubilačkog ponašanja.“

Uništena zvezda Donalda Trampa u Holivudu - Sputnik Srbija
Holivud politički podeljen kao i Amerika

Incident koji je okarakterisan kao „porodična svađa“, kasnije je „Veraitiju“ potvrdio portparol policije Los Anđelesa.

Prema izveštajima, incident se desio u kući Vajnstinove kćerke Remi. TMZ navodi da se sukob između Vajnstina i njegove kćerke preneo na ulicu.

„Činiš sve da se osećam gore“, navodno je svojoj kćerki rekao 65-godišnji osramoćeni holivudski producent.

Vajnstin je, navodno, pokušao da svojim vozilom napusti mesto sukoba sa kćerkom, dok je Remi pokušavala da ga nagovori da se vrati u kuću. Kad je policija stigla na lice mesta, producent je već bio otišao.

Kventin Tarantino - Sputnik Srbija
Sve što niste znali o Tarantinu

„Harvijeva kćerka Remi bila je uznemirena i zabrinuta za svog oca zbog svega što je pročitala u medijima. Plakala je, pa je on napustio terapiju da bi otišao u njenu kuću i utešio je“, naveo je jedan Vajnstinov prijatelj.

Neimenovani izvor sugerisao je da je Vajnstin pokušao da napusti kuću kako bi sprečio paparace da uvuku njegovu kćerku u najveći holivudski seks skandal.

„Remi je preterano reagovala, zbog ljubavi i brige za svojim ocem i zato je pozvala policiju i rekla im da je depresivan i sklon samoubistvu. Situacija je veoma teška za Harvija, ali on nije samoubica — njegovo srce se cepa zbog dece“, rekao je neimenovani prijatelj.

Za Vajnstina se tvrdi da je i dalje na području Los Anđelesa, ali se spekuliše da planira da napusti grad.

Glumci Meril Strip i Robert de Niro. - Sputnik Srbija
De Niro i Meril Strip vole Klintonovu, a ko voli Trampa?

Priča o seksualnom uznemiravanju pojavila se u četvrtak kad je „Njujork tajms“ objavio priču o Vajnstinovim desetinama „nepristojnih ponuda“.

Među mnogima koji su optužili Vajnstina je i Ešli Džad, zvezda filma „Poljubi devojke“, koja se prisetila slučaja od pre 20 godina.

Ona tvrdi da ju je Vajnstin pozvao u hotel „Peninsula“ na Beverli hilsu. Pretpostavljala je da je reč o poslovnom sastanku, ali kad je glumica stigla do hotela, producent je dočekao u svojoj sobi u bade mantilu i zatražio je masažu.

Nekoliko holivudskih zvezda, uključujući i Meril Strip, javno su osudili Vajnstina.

Uprkos optužbama i gubljenju posla u „Vajnstin kompaniji“, Harvi je demantovao da je ikoga prisiljavao na seks. „Dejli mejl“ je objavio da je FBI pokrenuo istragu o navodnim seksualnim napadima.

 

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala