Dodik: Izazivam Vučića jedan na jedan (video)

© SputnikMaša Radović i Milorad Dodik
Maša Radović i Milorad Dodik - Sputnik Srbija
Pratite nas
Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik otkrio je za Sputnjik zašto nije redovan gost na umetničkim manifestacijama, kakav odnos ima sa svojim unucima, u kom gradu se oseća kao kod kuće, ali i čime bi se bavio da nije političar.

Aktuelnog predsednika Saveza nezavisnih socijaldemokrata pitali smo i koji film Emira Kusturice najviše voli i da li sa bošnjačkim članom Predsedništva Bosne i Hercegovine Bakirom Izetbegovićem ponekad popije kafu. Na pitanje da li veruje da će Beograd i Banjaluka u budućnosti ponovo biti u jednoj državi, Dodik kaže da je to prirodno, fer i pošteno.

„Naravno da su okolnosti danas drugačije i da ne mogu da budu podloga onome što ja kažem. Ali, izvinite, meni niko ne može da zabrani da verujem, da maštam, da imam ideal. A ja verujem. Da li će se to desiti za vreme mene, posle mene, dok sam ja živ, ne znam. Ali nesumnjivo je da mora da se desi. Zato i postoje Republika Srpska i Srbija, i zato će sasvim prirodno biti jednog dana i drugima oko nas, koji su protiv toga, da shvate da je to naše prirodno pravo, pravo nacije ovog naroda, i ovih dveju država“, istakao je predsednik Republike Srpske za Sputnjik.

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala