Crnogorski funkcioner pretukao Srbina

© Sputnik / Varvara Gertьe / Uđi u bazu fotografijaSlovenska plaža u Budvi
Slovenska plaža u Budvi - Sputnik Srbija
Pratite nas
Predsednik crnogorske Agencije za elektronske komunikacije i poštansku delatnost Šaleta Đurović išamarao je državljanina Srbije na plaži u Baru.
Crna Gora turista - Sputnik Srbija
Crna Gora trenira nove Spartance

Podgoričke „Vijesti“ pišu da se Đurović sukobio sa Aleksandrom Krstićem, a obojica su dobila novčane kazne pred Sudom za prekršaje u Budvi.

Srpski državljanin je proglašen krivim za vređanje na javnom mestu i kažnjen je sa 105 evra, dok će Đurović morati da plati 350 evra zbog fizičkog napada na javnom mestu — šamar i tri udarca pesnicom.

Njihov sukob počeo je u petak oko 13 sati i 30 minuta zato što je Krstić, „postavivši veliki peškir na suncobran“, ispod kojeg su bile njegova supruga u šestom mesecu trudnoće i sedmogodišnja ćerka, zaklonio Đuroviću pogled na more.

Verbalni spor je doveo do toga da Đurović, zbog, kako je kazao, uvredljivih reči koje su mu bile upućene pred suprugom, ošamari, a potom i pesnicom udari Krstića.

Krstić, čijoj je porodici to bio poslednji dan letovanja u Baru, nakon udaraca je pao na zemlju, a kada se pridigao pozvao je policiju. Osoblje na plaži je odmah pritrčalo i razdvojilo Đurovića od Krstića, kojem je ukazana prva pomoć.

 

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala