Lavrov: Putin i Tramp su mogli da se sastanu više puta

© REUTERS / Wang ZhaoMinistar spoljnih poslova Rusije Sergej Lavrov na konferenciji za medije na sastanku ministara zemalja BRIKS-a u Pekingu
Ministar spoljnih poslova Rusije Sergej Lavrov na konferenciji za medije na sastanku ministara zemalja BRIKS-a u Pekingu - Sputnik Srbija
Pratite nas
Ministar spoljnih poslova Rusije Sergej Lavrov smatra da ozbiljni ljudi nisu mogli da izjave da je predsednik SAD Donald Tramp tokom ličnog susreta navodno mogao da ministru spoljnih poslova oda neke tajne podatke.
Donald Tramp i Sergej Lavrov - Sputnik Srbija
Lavrov: Nisam razgovarao s Trampom o Komiju

„Rekli ste da mi je Tramp otkrio neke tajne kad sam se sastao sa njim. Ali njega su optužili da mi je otkrio tajnu o nečemu što su obaveštajne službe navele kao tajno i što se odnosilo na mogućnost terorista da manipulišu pametnim telefonima… On je samo pomenuo da su teroristi postali inventivniji i kreativniji. Ali ova izjava bila je povod da se nekim putnicima sa Bliskog istoka zvanično zabrani da ove uređaje nose sa sobom u avionu. Upravo iz tog razloga“, rekao je Lavrov u intervjuu za „En-Bi-Si njuz“.

O susretima Putina i Trampa

Komentarišući informaciju o broju sastanaka ruskog i američkog predsednika, Vladimira Putina i Donalda Trampa, na samitu G20 u Hamburgu, Lavrov je rekao da su Putin i Tramp mogli da se sastanu na samitu „mnogo više od tri puta“.

Predsednik SAD Donald Tramp dolazi u Belu kuću nakon povratka iz Hamburga - Sputnik Srbija
Misterija rešena: Tramp otkrio, sa Putinom 15 minuta o...

„Oni su mogli da se sastanu i mnogo više od tri puta“, izjavio je Lavrov.

On se našalio i gde su dva lidera mogla da se sretnu.

„Možda su zajedno išli u toalet“, rekao je ministar.

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala