Ruska advokatica progovorila o Trampu

© AP Photo / Kommersant PhotoNatalija Veseljnickaja
Natalija Veseljnickaja - Sputnik Srbija
Pratite nas
Ruska advokatica Natalija Veseljnicka, koja se sastala sa Donaldom Trampom Mlađim tokom američke izborne kampanje prošle godine, negirala je navode da mu je ponudila kompromitujuće informacije o Hilari Klinton.

Na pitanje da li je imala kompromitujuće informacije o Klintonovoj ona je novinarima odgovorila da nije i da je Trampu Mlađem „to i rečeno“.

Sin američkog predsednika Donald Tramp Mlađi - Sputnik Srbija
„Njujork tajms“: Trampov sin znao da Rusi hoće da pomognu njegovom ocu

„Nikad nisam imala kompromitujuće informacije i nisam mogla da ih imam“, rekla je ona i dodala da „ne predstavlja nikog drugog osim sebe same“.

Ona tvrdi da joj je ponuđeno da se sastane sa Trampom Mlađim privatno, a ne zbog činjenice da je on sin predsedničkog kandidata, prenosi AP.

Najstariji sin predsednika SAD Donalda Trampa jedva je čekao da se sastane sa ženom za koju mu je rečeno da je advokatica ruske vlade koja bi mogla da ima „osetljive informacije“ štetne po demokratsku predsedničku kandidatkinju Hilari Klinton, pokazuje niz mejlova koje je Trampov sin ranije danas objavio, prenosi Rojters.

On je priznao da se sastao s Veseljnickom 9. juna 2016. nakon što mu je rečeno da ona ima informacije pogubne po Hilari Klinton, ali je istakao da mu ona nije pružila „nikakve smislene informacije“, već da je želela da razgovara o sankcijama protiv ruskih pojedinaca.


Tanjug

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala