Kad je Dejvid Bekam pozavideo Rusiji

© AFP 2023 / PAUL ELLISDejvid Bekam
Dejvid Bekam - Sputnik Srbija
Pratite nas
Optužbe da su ruski fudbaleri koristili doping, koje su saopštili britanski mediji, posledica su pobede Rusije u glasanju za pravo domaćina prvenstva sveta u fudbalu 2018. godine, saopštio je na konferenciji za štampu potpredsednik Ruske fudbalske federacije Nikita Simonjan.
Dejvid Kameron i princ Vilijam - Sputnik Srbija
Englesku trese skandal: Kako se namešta domaćin mondijala

„Kada su nam 2010. godine poverili pravo na organizaciju svetskog prvenstva, veliki fudbaleri Bobi Čarlton i Dejvid Bekam pozeleneli su od zavisti. Englezi se do danas ne mogu smiriti, sve nešto izmišljaju. Prvo priče sa dopingom naših sportista, sada su se uhvatili za fudbal, navodno su 2014. godine naši fudbaleri koristili doping. Ništa nisu našli. Ne znam šta je sledeće“, rekao je on.

Simonjan je takođe negativno odgovorio na pitanje da li se može ozbiljno prihvatiti informacija o navodnih 155 sumnjivih doping-uzoraka igrača ruskih klubova. Ovu informaciju je saopštio pravnik Ričard Maklaren u intervjuu nemačkoj televiziji ARD.

List „Dejli mejl“ u subotu je objavio materijal u kojim se navodi da Međunarodna fudbalska federacija vodi istragu protiv 34 ruska fudbalera, od kojih su 23 bili učesnici Svetskog prvenstva 2014. godine.

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala