Kako je lažni crnogorski princ uspeo da prevari čak i Pamelu

© Foto : Youtube/Skupština Crne GoreGrb Crne Gore u parlamentu
Grb Crne Gore u parlamentu - Sputnik Srbija
Pratite nas
Stefan Černetić je putovao svetom, svima se hvalio da je princ od Crne Gore, družio se sa bogatašima i šakom i kapom je delio „kraljevska“ odlikovanja. Onda je konačno razotkrivena njegova prevara.

Koliko je bio uspešan u lažnom predstavljanju, pre nego što je zbog prevare uhapšen u Italiji, najbolje govori njegov fejsbuk profil, na kojem je objavljivao fotografije sa gala večera, u luksuznim automobilima i sa brojnim slavnim ličnostima.

Uspeo je čak da prevari i poznatu glumicu Pamelu Anderson, koju je proglasio „velikom damom od Crne Gore“, a ona se novom titulom čak pohvalila na svom Instagramu.

Na „svečanoj ceremoniji“ povodom proglašenja titule, Pamela je održala i govor.

„Vaše Visočanstvo, istinski sam počastvovana i zahvalna na ovom priznanju carske kuće Crne Gore i dirnuta Vašom velikodušnošću“, rekla je glumica Stefanu Černetiću.

Ona je potom postala i „grofica od Đilja“, a njeni sinovi su proglašeni crnogorskim vitezovima.

Italijanski mediji navode da je „princ“ uhapšen dok se vozio u „mercedesu“ izlepljenom zastavama i amblemima Crne Gore. On je često obilazio članove diplomatskog kora i nudio im je saradnju. Imao je čak i lažni diplomatski pasoš.

Stefan Černetić tvrdio je da je njegova zvanična titula Njegovo carsko visočanstvo princ Crne Gore, Makedonije, Albanije, Srbije i Vojvodine. Tvrdio je da je naslednik srednjevekovne crnogorske dinastije Crnojević.

 

Izvor: B92
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala