Komijevo svedočenje potvrdilo neosnovanost Trampovih veza sa Rusijom

© AP Photo / Andrew HarnikPredsednik SAD Donald Tramp govori o ulozi SAD u Pariskom klimatskom sporazum
Predsednik SAD Donald Tramp govori o ulozi SAD u Pariskom klimatskom sporazum - Sputnik Srbija
Pratite nas
Advokat Majkl Flanagan rekao je za RT da je današnje Komijevo svedočenje u potpunosti potvrdilo neosnovanost priče o vezama Trampa sa Kremljom.
Mark Kasovic - Sputnik Srbija
Trampov advokat: Predsednik nikada nije zahtevao da se spreči istraga o Rusiji

„Američki mediji pokušali su da predstave tu priču kao uzbudljivi triler u kojem je Trampova organizacija sklopila sporazum sa stranom vladom kako bi izvojevala nepravednu izbornu pobedu. To se pokazalo kao izmišljotina bez ikakvih osnova“, rekao je Flanagan.

„Zatim se postavlja pitanje da li je sam Tramp pokušao da uspostavi odnose sa Rusijom i to se takođe pokazalo kao izmišljotina. Sada se sve okrenulo na stranu istrage FBI protiv njega samog, i to se takođe pokazalo neistinitim. Mediji i demokrate želeli su da izmisle neku priču, ali nisu uspeli. Komi je navodno otpušten, jer je bio tako divan, ali su svi zaboravili da su njegovo otpuštanje zahtevali i same demokrate i republikanci. Evo, sada je i dobio otkaz. Nadamo se da će na to poglavlje biti stavljena tačka“, smatra ovaj ekspert. 

Komi je optužio Trampovu administraciju za klevetu i pričanje laži o agenciji na čijem je čelu bio, ali je odbio da prokomentariše da li je Tramp pokušao da opstruira pravdu tražeći od njega da odustane od istrage o njegovom bivšem savetniku za nacionalnu bezbednost Majklu Flinu.

 

Twitter

Pratite nas na Tviteru i prvi saznajte ono što drugi prećutkuju.

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala