Kuću Adolfa Hitlera redovno obilazi njegov dvojnik

© Foto : Youtube/Moviepilot TrailerScena iz serije "ER IST WIEDER DA"
Scena iz serije ER IST WIEDER DA - Sputnik Srbija
Pratite nas
Austrijske vlasti proveravaju navode da je oko kuće Adolfa Hitlera viđen nepoznati muškarac, dvojnik nacističkog zločinca, koji ima i njegove prepoznatljive brkove, frizuru i odeću.
Nemačka razmatra da za svog kandidata za Oskara za najbolji strani film kandiduje satirična komedija o Adolfu Hitleru - Sputnik Srbija
Adolf Hitler „kidiše“ na Oskara ili Hitler po drugi put među Nemcima (video)

„Tog gospodina često viđam u Braunau i pitam se da li je to slučajno“, prenosi lokalni list post na Fejsbuku koji je postavio jedan meštanin zajedno sa fotografijom čoveka koji podseća na Hitlera.

Nacistički diktator rođen je 1889. u mestu Braunau am In koje je tada bilo deo Austro-ugarske monarhije. Istražitelji su potvrdili navode lista.

Čovek, star između 25 i 30 godina, poslednji je put viđen u lokalnoj knjižari gde je listao časopise o Drugom svetskom ratu i predstavio se kao Harald Hitler.

Najmanje jednom fotografisan je ispred Hitlerove rodne kuće.

Austrijski parlament doneo je u decembru prošle godine odluku da se kupi trospratna Hitlerova kuća koju vlada iznajmljuje od 1972. kako bi kontrolisala kako se koristi, prenosi hrvatski portal „Indeks“.

Veličanje Hitlera kazneno je delo u Austriji koju je nacistička Nemačka pripojila 1938. godine.

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala