Tramp najviše spominjan u ruskim medijima u januaru

© REUTERS / Carlos BarriaPredsednik SAD Donald Tramp podiže pesnicu pre polaganja zakletve na ceremoniji inauguracije u Vašingtonu
Predsednik SAD Donald Tramp podiže pesnicu pre polaganja zakletve na ceremoniji inauguracije u Vašingtonu - Sputnik Srbija
Pratite nas
Predsednik Donald Tramp je postao osoba koja se u januaru najviše pominjala u ruskim medijima, prema podacima kompanije „Medijalogija“, pretekavši Vladimira Putina; portparol Kremlja Dmitrij Peskov je s tim u vezi rekao da „niko ne juri da bude prvi“, prenosi list „Vedomosti“.
Udarna vest - Tramp - Sputnik Srbija
Igra se nastavlja: Još bogatiji Tramp, srećniji Si-En-En

Kompanija „Medijalogija“ navodi da je medija-indeks Donalda Trampa premašio 1,8 miliona, što ga čini osobom koja se najviše pominjala u ruskim medijima u januaru. Kompanija navodi da je Putinov rejting 1,15 miliona.

„Niko juri da bude prvi. Situacija može da se promeni iz meseca u mesec“, komentarisao je Peskov rejting američkog lidera.

Portparolka „Medijalogije“ Nadežda Žukovska ističe da su ovo podaci koji se odnose na jedan mesec. Ona smatra da će se pokazatelji uskoro vratiti na svoj prethodni nivo i da će Putin ponovo biti najviše pominjana osoba u Rusiji, pišu „Vedomosti“.

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala