Zašto Tramp koristi Tviter

© REUTERS / Carlos BarriaDonald Tramp
Donald Tramp - Sputnik Srbija
Pratite nas
Novoizabrani predsednik SAD Donald Tramp izjavio je da ne voli da objavljuje komentare na svom tviter nalogu, međutim, za njega je to jedini način da se zaštititi od nepoštenih medija.
Izabrani predsednik SAD Donald Tramp - Sputnik Srbija
Tramp ljut: Anketa o (ne)popularnosti nameštena

„Ne volim da tvitujem. Postoje druge stvari koje bih mogao da uradim. Ali suočavam se sa veoma nepoštenim medijima. To je moj jedini način otpora“, rekao je Tramp u intervjuu za televiziju „Foks njuz“.

„Kada me ljudi predstavljaju u lažnom svetlu, barem imam sredstvo da kažem da je ta izjava lažna. Da je štampa iskrena, iako to nije, uopšte ne bih koristio tviter, za tim ne bi bilo potrebe“, istakao je Tramp. On je naveo da do sada ima već skoro 50 miliona pratilaca na društvenim mrežama, uključujući Fejsbuk i Instagram.

Predsednik SAD Donald Tramp - Sputnik Srbija
Tramp: Si-En-En objavljuje laži

Trampov nalog na Tviteru trenutno ima oko 20 miliona pratilaca.

U poslednje vreme najdeblji kraj za „neiskrenost“ izvukla je televizija Si-En-En, koja je prva javila da Rusija navodno ima kompromitujući materijal o novoizabranom američkom predsedniku. Prošle nedelje na svojoj prvoj velikoj konferenciji za novinare Tramp nije dozvolio reporteru te televizije da postavi pitanje, nazvavši Si-En-En „lažnim vestima“. Tramp je, takođe, obećao da će pozvati na odgovornost sajt „Bazfid“ zbog objavljivanja anonimnog izveštaja o „kompromitujućem materijalu“.

 

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala