Tramp: Si-En-En objavljuje laži

© REUTERS / Carlo Allegri/File PhotoPredsednik SAD Donald Tramp
Predsednik SAD Donald Tramp - Sputnik Srbija
Pratite nas
Novoizabrani predsednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp demantovao je informacije o tome da će raditi na rijaliti šou-programu „Učenik“ i optužio televizijski kanal Si-En-En da objavljuje laži.

Ranije je saopšteno da će Tramp biti izvršni producent programa koji će 2. januara, nakon dvogodišnje pauze, početi da se emituje na televizijskom kanalu En-Bi-Si s novim voditeljem – Arnoldom Švarcenegerom. 

Prema navodima medija, činjenica da će Tramp obavljati dužnost koja se plaća u novoj televizijskoj emisiji mogla bi da dovede do sukoba interesa. 

„Objave Si-En-Ena da ću raditi na ’Učeniku’, makar i delimično, budući da sam predsednik – smešne su i neistinite. Lažne vesti!“, napisao je Tramp na svom nalogu na Tviteru. 

„Nemam nikakve veze s emisijom, ako izuzmemo činjenicu da sam je zamislio zajedno s Markom B. i imam u njoj veliki udeo. Posvećujem joj ’nula’ vremena“, dodao je Tramp. 

​Donald Tramp je 2004. godine postao izvršni producent i voditelj rijaliti emisije „Učenik“ na kanalu En-Bi-Si. 

Šou je imao visok rejting i bio tri puta nominovan za nagradu Emi. Tokom nekoliko godina Tramp je, takođe, bio voditelj emisije „Selebriti aprentis“. 

 

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala