Putin — jedini siguran pobednik na izborima u Evropi

© Foto : PixabayEvropa
Evropa - Sputnik Srbija
Pratite nas
„Jedini garantovani pobednik“ na izborima koji treba da se održe u Francuskoj, Nemačkoj i Holandiji 2017. godine će biti predsednik Rusije Vladimir Putin, smatra uticajni britanski list „Tajms“. Pritom, neizvesna će biti ne samo budućnost evra, već i čitava Evropska unija.
Vašington post - Sputnik Srbija
Da li 2017. donosi novi svetski poredak?

Prošle godine, po mišljenju britanskih novinara, EU je nakon „bregzita“ dobila upozorenje o „predstojećoj adaptaciji“, a 2017. godine će se razjasniti kako narodi koji je čine predstavljaju sebi život „bez britanskog dela“.

Pritom, ove godine će se izbori održati u tri od šest osnivača EU i zavisiće od pitanja koja su odredili britanski referendum. Upravo od pitanja imigracije, bezbednosti i suvereniteta.

Već u martu će Holanđani izabrati članove novog parlamenta, u aprilu će se održati predsednički izbori u Francuskoj, a na jesen u Nemačkoj.

Na kraju će postati jasno može li Angela Merkel zauzeti četvrti put mesto kancelara. Pritom, navode britanski novinari, svako od ovih glasanja će uticati na budućnost.

Predsednik Rusije Vladimir Putin - Sputnik Srbija
Putin čestitao naciji Novu godinu (video)

Osim toga, sliku mogu da pogoršaju prevremeni izbori u Britaniji i Italiji. U Francuskoj će u svakom slučaju predsednik postati „Putinov pristalica“, navodi list „Tajms“.

U članku se navodi da je u Evropi nacionalizam u usponu, dok ideja naddržavnosti gubi svoj sjaj.

List smatra, da će „evropski političari, ako žele da dominiraju morati da reaguju na zabrinutost uplašene manjine“".

 

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala