Melanija neće još u Belu kuću zbog sina

© REUTERS / Rick WilkingPrva žena SAD Melanija Tramp
Prva žena SAD Melanija Tramp - Sputnik Srbija
Pratite nas
Melanija i Baron Tramp, supruga i sin novoizabranog predsednika SAD Donalda Trampa, verovatno će nakon Trampove inauguracije i preseljenja u Belu kuću ostati u Njujorku, nagovestio je danas tim novoizabranog američkog predsednika.

Trampovi su oprezni sa prebacivanjem desetogodišnjeg sina u drugu školu usred školske godine, zbog čega će najverovatnije Melanija i Baron ostati u Njujorku do kraja školske godine, prenosi AFP.

Melanija i Donald Tramp - Sputnik Srbija
Upoznajte Melaniju: Prva dama unosi novitete u Belu kuću

U medijima se danas pojavila i vest da je buduća prva dama SAD Melanija Tramp promenila svoju biografiju, u kojoj sada navodi da je „prekinula studije“ kako bi se posvetila manekenskoj karijeri.

Kako prenosi „Hafington post“, nova biografija objavljena je na internet sajtu Donalda Trampa pod naslovom „Upoznajte buduću prvu damu“.

Diploma Melanije Tramp iz dizajna i arhitekture prvi put je dovedena u pitanje nakon njenog govora na Republikanskoj nacionalnoj konvenciji u julu kada je plagirala govor Mišel Obame.

Tada su se pojavili svedoci koji su tvrdili da je napustila studije u Ljubljani kako bi se posvetila karijeri modela.

Nekoliko dana nakon toga ugašen je ceo sajt www.MelaniaTrump.com, a ona je kazala da je to učinjeno jer „ne odražava njene trenutne poslovne i profesionalne interese“.

 

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala