Britanka zahtevala prekid propagande protiv Rusije

© Flickr / Ian MuttooMikrofon
Mikrofon - Sputnik Srbija
Pratite nas
Jedna slušateljka radija El-Bi-Si iz Velike Britanije pozvala je radio-stanicu i zahtevala da prekinu antirusku propagandu.
Holandki istražitelji - Sputnik Srbija
Istražitelji: MH17 oborio „Buk“ dopremljen u Istočnu Ukrajinu iz Rusije

Slušateljka Ivon se tokom razgovora o oborenom avionu MH17 iznad teritorije Ukrajine požalila da je umorna od propagande protiv Kremlja, pošto je ima „previše sa svih strana i vreme je da se prekine“, saopštio je „Sandej ekspres“.

Ona je dodala da predsednika Rusije Vladimira Putina ne smatra „dobrim momkom, ali mislim da on nije ni bolji ni gori od britanskih vlasti“.

Na primedbu voditelja da Velika Britanija ne obara civilne avione čak ni greškom, aludirajući na avion na liniji MH17 koji je oboren iznad teritorije Ukrajine, Ivon je istakla da britanske vlasti rade još gore.

„Mi smo se raširili po celom svetu. Vršimo intervencije širom sveta. Ne vidim da je Putin tako nešto učinio“, odgovorila je ona.

Zajednička istražna grupa je 28. septembra predstavila preliminarne rezultate istrage o obaranju malezijskog aviona na liniji MH17 iznad teritorije Ukrajine, prema kojima je avion oboren sa teritorije pod kontrolom ustanika u Donbasu.

 

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala