Elton Džon se i dalje nada susretu sa Putinom

© AP Photo / Abraham Caro MarinElton Džon
Elton Džon - Sputnik Srbija
Pratite nas
Popularni britanski pevač Elton Džon izjavio je da se i dalje nada da će jednog dana upoznati ruskog predsednika Vladimira Putina.

On je to rekao za vreme svog sinoćnog nastupa u Moskvi.

Sir Elton John - Sputnik Srbija
Elton Džon polaskan Putinovim pozivom

„Kao što nekolicina vas verovatno već zna, nadao sam se da ću upoznati Vladimira Putina tokom mog boravka u Rusiji. Iako se ispostavilo da je to nemoguće, ja sam duboko zahvalan njemu za poziv da razgovaramo o ozbiljnim pitanjima, između ostalog o pravima LGBT populacije i virusu HIV“, rekao je muzičar.

U septembru prošle godine, predstavivši se kao ruski predsednik Vladimir Putin i njegov predstavnik za štampu, dvojica ruskih komičara pozvali su telefonom slavnog pevača nakon što su čuli da želi da se sretne sa ruskim liderom kako bi s njim razgovarao o pravima LGBT osoba.

Nekoliko dana nakon toga, muzičar je na Instagram postavio jednu Putinovu fotografiju sa porukom u kojoj zahvaljuje ruskom predsedniku na razgovoru. Ubrzo nakon toga oglasio se i Kremlj demantujući da je Putin pozvao Džona.

Međutim, Putin je nakon toga zaista pozvao britanskog umetnika i predložio mu sastanak, a ujedno ga zamolio da se ne oseća uvređenim zbog šale dvojice komičara.

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala