Igračke za seks izazvale saobraćajnu gužvu usred Moskve (foto)

© Foto : Instagram/ raffynadTraffic in Moscow
Traffic in Moscow - Sputnik Srbija
Pratite nas
Neobičan događaj odigrao se u centru Moskve, u blizini stanice metroa Cvetni bulevar, i privukao na desetine radoznalih prolaznika. Pad jedne kutije iz automobila ne samo da je izazvao saobraćajnu gužvu, već je, a šta drugo, postao hit na društvenim mrežama.

Šta se zapravo dogodilo?

Plejbojeve zečice - Sputnik Srbija
„Plejboj“ bez fotografija golih žena

Iz jednog automobila ispala je kutija i pri udaru o kolovoz se rasprsla. Ništa tu ne bi bilo neobično da se iz kutije na sve strane nisu razletela seksualna pomagala u jarkim bojama. Sivilo gradskog asfalta na kratko su zašarenile „igračke za odrasle“. Nastala je saobraćajna gužva.

Kako izveštava „Večernjaja Moskva“, svedoci ove simpatične nezgode su ispričali da je kutija ispala iz automobila zbog naglog kočenja vozača.

Vozač je odmah izašao iz automobila i požurio da pokupi plastične i silikonske spravice koje su se razletele na nekoliko metara od automobila. Zato je i došlo do zastoja u saobraćaju.

Neobična živopisna scena privukla je na desetine prolaznika koji su gledali kako mladi čovek skuplja razbacane predmete upečatljivih boja.

Ostali vozači morali su strpljivo da sačekaju da mladić skupi svoj teret. Onima koji su mogli da vide šta se zapravo dogodilo sigurno je bilo presimpatično, dok su oni, u pozadini verovatno bezuspešno sirenama pokušavali da ubrzaju svoje prethodnike.

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala