Mesi blokirao nametljivu „Mis zadnjice“ (foto, video)

© REUTERS / Albert GeaLeonel Mesi
Leonel Mesi - Sputnik Srbija
Pratite nas
Brazilski model Suzi Kortes, koja je pobedila u takmičenju za najbolju zadnjicu „Mis Bum–bum 2015“, najboljem fudbaleru na svetu je dosadila svojim golim selfijima koje mu je slala na Istagram.

Napadač španske Barselone i reprezentacije Argentine Lionel Mesi blokirao je na Istangramu najbolju zadnjicu Brazila, pobednicu takmičenja „Mis Bum–bum 2015“ Suzi Kortes. Brazilka mu je dosadila svojim golim selfijima, piše britanski „San“.

Prema rečima Kortesove, ona je poslala Mesiju nekoliko fotografija na kojima je u donjem vešu nosila dres Barselone. Nakon toga fudbaler i njegova devojka Antonela Rokuco, sa kojom ima dva sina, Tijaga i Matea, blokirali su prepiske sa njom na svojim nalozima. Prema rečima Suzi Kortes, ta odluka ju je šokirala.

Brazilka je izjavila da ne pretenduje na Mesijevo srce. Suzi je pobedila u takmičenju „Mis Bum–bum“ u novembru prošle godine. Na njemu je učestvovalo više od 500 devojaka.

Takmičenje je postalo kultno u zemlji, gde se raskošne ženske obline smatraju modelom privlačnosti. Pobednica odmah postaje nacionalna zvezda, sa mogućnošću da napreduje u svetu šou–biznisa i mode.

Entrevista para o portal #ImpalaPT em Lisboa Portugal 🇵🇹🎥🎬 @tv7dias #missbumbumbrasil #portugal #suzycortez

A video posted by Suzy Cortez Oficial (@suzycortezoficial) on Apr 18, 2016 at 8:12pm PDT

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala