Koga bi Putin prvo spasio: Porošenka ili Erdogana?

© AFP 2023 / SERGEI SUPINSKYPredsednik Turske Redžep Tajip Erdogan i predsednik Ukrajine Petro Porošenko
Predsednik Turske Redžep Tajip Erdogan i predsednik Ukrajine Petro Porošenko - Sputnik Srbija
Pratite nas
Odgovarajući u „direktnoj liniji“ na pitanje dvanaestogodišnje Varje Kuznjecove kome bi prvom pružio ruku – predsedniku Turske Redžepu Tajipu Erdoganu ili lideru Ukrajine Petru Porošenku ako bi se obojica davili, ruski predsednik je odgovorio da je nemoguće spasiti onoga ko ne želi da bude spasen.
Predsednik Ruske Federacije Vladimir Putin i američki predsednik Barak Obama na 70. Generalnoj skupštini UN - Sputnik Srbija
Putin: Obama je pristojan i hrabar čovek

„Ako je neko odlučio da potone, nemoguće ga je spasiti. Spremni smo da pružimo ruku pomoći i ruku prijateljstva svakom našem partneru, ukoliko on to poželi. Rusija će pružiti ruku pomoći bilo kom partneru u teškoj situaciji ako on sam to poželi“, rekao je Putin.

Građani su od ruskog predsednika želeli da dobiju i odgovor na pitanje koji je kandidat za predsednika SAD gori izbor za Rusiju – Hilari Klinton ili Donald Tramp.

„Treba tražiti one koji su bolji“, naglasio je ruski predsednik.

„Direktna linija“ sa predsednikom Rusije Vladimirom Putinom - Sputnik Srbija
Rusija u Turskoj vidi prijatelja, problem su političari

Jedno dete postavilo je ruskom predsedniku pitanje koje bi bile njegove tri želje kada bi uhvatio zlatnu ribicu.

„Sve je u našim rukama, ako budemo čekali čuda od zlatne ribice, mogao bi da nam se ’razbije krčag’“, odgovorio je Putin. 

Deca su želela da znaju i da li bi ruski predsednik na proveri znanja radije odgovarao usmeno ili u pisanoj formi, kao i da li voli da jede kašu. 

„Direktna linija“ sa predsednikom Rusije Vladimirom Putinom - Sputnik Srbija
Putin: Nadam se da novu vladu Ukrajine neće voditi fobije

Vladimir Putin radije bi odgovarao usmeno, a kašu „sa zadovoljstvom jede svaki dan“. 

Građani Rusije koji su učestvovali u direktnoj liniji s ruskim predsednikom želeli su da znaju i kada će im predstaviti prvu damu. 

„S Ljudmilom Aleksandrovnom (prva Putinova supruga) u dobrim sam odnosima. Ona je dobro, kao i ja. Ljudi poslanike Dume ili predsednika biraju da bi radili, a njihov lični život nije tema od prvostepenog značaja. Možda ću jednom zadovoljiti vašu radoznalost“, rekao je ruski predsednik. 


Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala