Melanija: Stvari koje možda niste znali o potencijalnoj prvoj dami SAD

© REUTERS / JOE SKIPPERMelanija Tramp
Melanija Tramp - Sputnik Srbija
Pratite nas
Postoji šansa Donald Tramp postane sledeći predsednik SAD u 2016. godini. Ako se to desi, Sjedinjene Države će takođe imati novu prvu damu — Melaniju Tramp. Čini se da ljudi u svetu ne znaju mnogo o njoj, osim da je ona bivši model rođen „negde u istočnoj Evropi“.

Ako Tramp bude izabran, Melanija može postati jedna od najlepših prvih dama u istoriji SAD. Ali šta drugo znamo o gospođi Tramp?

  1. Melanija je rođena u bivšoj Jugoslaviji kao Melanija Knavs u porodici sa skromnim primanjima. Ako Tramp postane predsednik, Melanija će postati tek druga prva dama rođena u inostranstvu, posle supruge Džona Kvinsija Adamsa Luize, koja je rođena u Engleskoj.
  2. U suprotnosti sa stereotipom da su modeli glupi, Melanija je obrazovana, diplomirala je na Univerzitetu u Ljubljani u Sloveniji. Ona takođe govori četiri jezika: engleski, slovenački, francuski i nemački.
  3. Knavsova je počela da se bavi manekenstvom u 16. godini i za dve godine je ušla u veliku modnu agenciju u Italiji. Nakon rada u Milanu i Parizu, preselila u Njujork 1996. godine, pojavljuje se na naslovnim stranicama „Voga“, „Veneti fera“, „Glamura“, „Njujork magazina“, „Ela“, „FHM–a“ i drugih velikih časopisa modne industrije.
  4. Iako je Knavsova upoznala Donalda 1998. godine na zabavi tokom Nedelje mode, njih dvoje se nisu venčali sve do januara 2005. godine. Uprkos velikoj razlici u godinama, Donald i Melanija izgledaju kao savršen par. Kako Tramp tvrdi, njih dvoje se nikada nisu posvađali. To je iznenađujuće s obzirom na Trampovu svađalačku prirodu u politici.
  5. Iako neki misle da je ona još jedan atraktivni lovac na blago jer je zgrabila starijeg i bogatog Trampa, Melanija je više od lepog lica. Bila je uključena u nekoliko humanitarnih organizacije, uključujući američki Crveni krst.
  6. Kao i njen muž, Melanija je uspešan preduzetnik. Ona je 2013. godine pokrenula kolekciju nakita, „Melanija satovi i nakit“ i svoju liniju za negu kože „Melanija kavijar kompleks“.
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala