„Putin“ na protestu u Podgorici

© Sputnik / Sergeй Malьgavko / Uđi u bazu fotografijaMajice sa likom Vladimira Putina
Majice sa likom Vladimira Putina - Sputnik Srbija
Pratite nas
Aktivisti opozicione Nove srpske demokratije na društvenim mrežama tvrde da će na protestima koje organizuje Demokratski front (DF) u subotu, 27. februara, u Podgorici deliti majice sa likom predsednika Ruske Federacije Vladimira Putina, javila je RTCG.

Nekoliko članova Nove se slikalo u tim majicama i poručilo svojim prijateljima da majice stižu direktno iz Moskve i da će ih biti dosta na subotnjim protestima. Tako će se Vladimir Putin, hteo to ili ne, naći kao deo raznovrsne ikonografije na protestima Demokratskog fronta, pišu „Dnevne novine“.

Premijer Crne Gore Milo Đukanović - Sputnik Srbija
Milov „udar“ na Rusiju

Inače, ideja o majicama sa Putinovim likom rodila se u Moskvi pre nekoliko godina, kad je grupa mladih dizajnera uradila 5.000 majica i uz svaku fotografiju dodala i specijalnu poruku kao što su „Krim je naš“, „Svoje ne damo“, „Putin je svetski lider“.

Mimo svih očekivanja, čitava količina prodata je za jedan dan u najpoznatijoj robnoj kući u Moskvi.

Ideju su od njih preuzeli u Njujorku, koji su otišli korak dalje otvorivši specijalnu prodavnicu u kojoj se prodaju smo „Putinove majice“.

Aktivisti Nove srpske demokratije nisu tako kreativni, pa će majice koje, kako se tvrdi, budu deljene na protestima imati u pozadini grbove Srbije i Rusije, a u prvom planu će biti Putin. Nikakve poruke koja bi se odnosila na Crnu Goru nema, pišu „Dnevne novine“.

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala