Američki piloti pod istragom zbog snimanja seksa sa prostitutkom

© AP Photo / Felipe DanaStriptiz
Striptiz - Sputnik Srbija
Pratite nas
Trojica oficira američkog vazduhoplovstva našla su se pod istragom zbog optužbi da su koristili telefone koje im je izdala vlada da snimaju neprikladne videe sa prostitutkama.

Incident se dogodio dok su piloti bili na zadatku u Evropi, a to pitanje je pokrenuto tokom saslušanja Komiteta za nadzor i reformu vlade u okviru Federalne službe oficira vazduhoplovstva.

Bivši direktor CIA Dejvid Petreus - Sputnik Srbija
Bivšem direktoru CIA dve godine uslovno za odavanje tajni ljubavnici

Piloti o kojima se radi stacionirani su u Čikagu; jedan je podneo ostavku, dok su preostala dvojica na neplaćenoj suspenziji do daljeg, dok se istraga nastavlja.

„Administracija za bezbednost saobraćaja (TSA) od svojih zaposlenih zahteva najviše standarde integriteta i profesionalnosti“, izjavio je portparol TSA Majk Ingland za „Intersept“.

„Kada je optužba o kriminalnom ili nedoličnom ponašanju potvrđena, TSA sa svojim zaposlenima postupa na odgovarajući način“, dodao je on.

Striptiz - Sputnik Srbija
Kreditne kartice Pentagona korišćene za seks i kocku?

„Istraga je u toku i ne bi bilo prikladno ulaziti u detalje ovih optužbi“, rekao je Ingland.

Na saslušanju, koje je održano u četvrtak, bilo je reči i o zloupotrebi alkohola.

Kongresmen Džejson Čafec je i pored toga pohvalio agenciju zbog brzog i prikladnog načina na koji je rešila optužbe za zloupotrebu seksa.

„Zaposleni moraju snositi posledici, i znam da će upravo tako i biti“, rekao je predstavnik Elajdža Kamings govoreći o skandalu tokom saslušanja.

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala