Kamermanka otpuštena zbog šutiranja izbeglica (video, foto)

© REUTERS / Marko DjuricaKamermanka Petra Laslo šutnula izbeglicu iz Sirije prilikom bekstva iz izbegličkog centra u selu Reske
Kamermanka Petra Laslo šutnula izbeglicu iz Sirije prilikom bekstva iz izbegličkog centra u selu Reske - Sputnik Srbija
Pratite nas
Kamermanka mađarske televizije N1TV otpuštena je danas zbog snimka na kojem se vidi kako šutira izbeglice, uključujući i decu, dok oni beže od policije u prihvatnom centru Reske, na jugu te zemlje.

„Jedna koleginica sa N1TV se ponela na neprihvatljiv način u prihvatnom centru Reske“, saopštio je na Fejsbuku glavni urednik te televizije Sabolč Kisberk, dodajući da je njen ugovor o zaposlenju poništen i da N1TV tu stvar smatra okončanom.

Na snimcima se može videti kako Petra Laslo sapliće čoveka u trku, koji u rukama nosi dete, a potom u odvojenom incidentu šutira jedno dete u begu, prenosi AFP.

Snimak incidenata se pojavio na Internet televizijskom kanalu N1TV.

© REUTERS / Marko DjuricaKamermanka je potkačila muškarca, koji je nosio dete, dok je pokušavao da pobegne iz izbegličkog centra u selu Reske u Mađarskoj.
Kamermanka je potkačila muškarca, koji je nosio dete, dok je pokušavao da pobegne iz izbegličkog centra u selu Reske u Mađarskoj. - Sputnik Srbija
Kamermanka je potkačila muškarca, koji je nosio dete, dok je pokušavao da pobegne iz izbegličkog centra u selu Reske u Mađarskoj.

Iako je kamermanka sve vreme nosila masku preko lica identifikovana je kaok Petra Laslo.

Snimljeni incidenti su se dogodili u trenutku kada su stotine izbeglica probile kordon policajaca u prihvatnom centru Reske, blizu granice sa Srbijom.

 

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala