Mali Stefan se utopio nesrećnim slučajem

© Foto : Tanjug/MUP SRBIJEDvanaestogodišnji Stefan je u subotu nestao u Banatskoj Subotici a policija je, odmah po prijavi, počela sa opsežnom pretragom tog ali i okolnih mesta. Telo je nađeno u reci Karaš, 600 metara od njegove kuće u selu.
Dvanaestogodišnji Stefan je u subotu nestao u Banatskoj Subotici a policija je, odmah po prijavi, počela sa opsežnom pretragom tog ali i okolnih mesta. Telo je nađeno u reci Karaš, 600 metara od njegove kuće u selu. - Sputnik Srbija
Pratite nas
Rezultati istrage nakon obdukcije pokazali su da se Stefan Ilić (12) utopio nesrećnim slučajem u kanalu reke Karaš, saznaje Blic.

Time je isključena svaka mogućnost da je dečaka neko gurnuo u reku ili udavio.

Povrede koje su otkrivene na njegovom telu nastale su najverovatnije od podvodnog granja i priobalnog šiblja u momentu utapanja.

Policijska traka - Sputnik Srbija
Dečak se utopio u reci Karaš, otmica bila izmišljena

Dečak Stefan Ilić, za kojim je policija tragala prethodna tri dana pre nego što je njegovo beživotno telo pronađeno u reci Karaš, biće sahranjen danas na seoskom groblju u Banatskoj Subotici.

Iako se prvobitno govorilo da je dečak otet, obdukcijom je utvrđeno da se utopio. Stefanov maloletni brat priznao je da je izmislio priču o otmici.

Dvanaestogodišnji Stefan je u subotu nestao u Banatskoj Subotici, a policija je odmah po prijavi počela opsežnu pretragu tog ali i okolnih mesta.

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala