Strah je bio u falkonu, razumem. Ali radim po zakonu

© Vlada republike SrbijeZorana Mihajlović
Zorana Mihajlović - Sputnik Srbija
Pratite nas
Konačan izveštaj o incidentu u vladinom avionu kojim je predsednik Srbije Tomislav Nikolić trebalo da otputuje u Vatikan, završen je i danas i sutra će ga javnosti predstaviti Direktorat za civilni saobraćaj, najavila je potpredsednica Vlade Srbije Zorana Mihajlović.

Ona je rekla da je situacija sa avionom bila incidentna, da razume strah i sve što su osećali putnici, čije reakcije, kako je rekla — ljudski razume, te dodala da je ponosna što se u rad Direkcije na tom slučaju niko nije mešao.

Predsednik Srbije Tomislav Nikolić - Sputnik Srbija
Nikolić: Znam koji ministri šire laži

„Što se tiče samog predsednika, mogu da shvatim i da brani svoje savetnike, ali javnost i premijer od mene očekuju da radim po zakonu“, rekla je Mihajlovićeva novinarima u Skupštini Srbije, odgovarajući na pitanje da li je izgladila odnose sa predsednikom Srbije.

Upitana kako su neke pojedinosti o tom incidentu dospele u medije, ministarka saobraćaja, građevine i infrastrukture je rekla da bi i ona to volela da zna.

„I ja sam iz medija pročitala neke informacije za koje nisam znala. Nema tu dobrih i loših odnosa. Svako od nas radi svoj posao, ja radim svoj posao i nijednog trenutka ništa drugo nisam komentarisala“, rekla je Mihajlovićeva.

Ona je dodala da nije komentarisala izveštaj jer nije njen, i da nije na njoj kao ministru da ga komentariše.

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala