Mihajlovićeva: Nema struja ni sukoba u SNS

© Foto : Vlada SrbijeZorana Mihajlović izjavila je da niko nije odustao od koncesije za izgradnju dela auto-puta na Koridoru 11 i da će uskoro biti nastavljeni pregovori s kineskim kompanijama.
Zorana Mihajlović izjavila je da niko nije odustao od koncesije za izgradnju dela auto-puta na Koridoru 11 i da će uskoro biti nastavljeni pregovori s kineskim kompanijama. - Sputnik Srbija
Pratite nas
Potpredsednica Vlade Srbije i funkcionerka SNS Zorana Mihajlović izjavila je danas da u toj stranci nema struja, ni sukoba.

Mihajlović je za RTS rekla kako joj se čini da savetnički tim predsednika Srbije Tomislava Nikolića pokušava da prevaziđe izjave koje su dali u javnosti, i koje nisu baš na najbolji način prihvaćene, a da su predsednik i ona „nekako uz put u tim izjavama iskorišćeni“.

Tomislav Nikolić i Aleksandar Vučić - Sputnik Srbija
Postoji li sukob između Predsedništva i Vlade Srbije?

„Ne bih rekla da ima struja u SNS. Zna se ko je predsednik SNS, kako funkcioniše stranka i uopšte ne mislim da to može i treba da bude tema. Neko radi svoj posao, u ovom slučaju to je bilo Ministarstvo i Direktorat, to je bio moj zadatak. Politika tu ne sme da se meša, svaki pokušaj mešanja politike doveo nas je u situaciju da imao praktično u novinama potpuno iskrivljenu sliku stvarnosti“, rekla je Mihajlovićeva.

Mihajlovićeva, koja je ministarka građevine, saobraćaja i infrastrukture, rekla je i da će na sednici GO SNS, koja je zakazana za nedelju, biti reči o sprovođenju izbora unutar stranke, političkoj i ekonomskoj situaciji, o godinu dana rada Vlade Srbije.

„Mi smo stožer koalicije i moramo da pričamo o onome šta smo uradili“, rekla je ministarka.

Savetnica predsednika Srbije Stanislava Pak Stanković optužila je pre nekoliko dana ministarku Mihajlović da putem medija napada predsednika Tomislava Nikolića, ocenivši da to radi bez znanja premijera, jer je njen (Mihajlovićkin) cilj da se domogne premijerske ili predsedničke funkcije.

Pak je ministarku Mihajlović optužila da napada predsednika povodom incidenta s avionom koji je leteo za Vatikan, ali i zbog odluke o slanju srpskih vojnika na paradu u Moskvu, insinuirajući pri tome način na koji su napadi plasirani u medijima.

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala