Bačena bomba na parking Kosovske policije u Zubinom Potoku

© AP Photo / Visar KryeziuPolicija Kosova
Policija Kosova - Sputnik Srbija
Pratite nas
Nepoznata osoba bacila je kasno sinoć eksplozivnu napravu na parking policijske stanice u Zubinom Potoku, a u eksploziji nije bilo povređenih, uprkos pričinjenoj materijalnoj šteti.

„Oštećena su četiri službena vozila“, rekao je zamenik komandira Kosovske policije za sever Kosova Besim Hoti o napadu koji se dogodio oko 23 sata.

On je dodao da je slučaj okarakterisan kao izazivanje opšte opasnosti i oštećenje pokretne imovine, a obaveštene su i istražne jedinice koje su obavile uviđaj.

Hoti je podsetio da je to još jedan u nizu incidenata koji se od prošle nedelje dešavaju na severu Kosova i najavio da će Kosovska policija podići stepen bezbednosti i preduzeti mere kako bi našla počinioce.

U noći između petka i subote grupa Albanaca prešla je most na Ibru i nožem izbola Nikolu Saveljića (17) a sutradan su pretučeni Albanci i Bošnjaci u severnom delu Kosovske Mitrovice.

Dan kasnije prijavljen je nestanak albanskog mladića. Za njim tragaju pripadnici policije i vojnici Kfora koji pretražuju reku Ibar.

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala