SPORT

Hrvat bio na pragu Partizana: „Stigao sam do granice..."

Hrvatski fudbaler Tonći Kukoč (31) otkrio je da je bio pred potpisom za Partizan 2015. godine, ali se njegovom dolasku isprečila eliminacija od BATE Borisova i smena tadašnjeg trenera Zorana Kize Milinkovića.
Sputnik
Aktuelni levi bek Opatije objasnio je u popularnom podkastu „Inkubator“ zbog čega nije došlo do saradnje sa crno-belima iuz Humske.
Pratite Sputnjik i na letovanju

Sputnjik Srbija neometano možete čitati širom Evrope na mobilnoj aplikaciji koju ćete pronaći OVDE. Aplikaciju takođe možete preuzeti i putem linka apkfab.com

„To je bila istina. Ne znam kako se zvao trener, neki Milinković (čitaj: Zoran Milinković). Izgubio je Partizan od BATE Borisova i ispao iz Lige šampiona, sve ih je poteralo. Ja sam u tri dana dobio 5.000 poruka izdajice i slično. A ko je kapiten Dinama? Kako se zove napadač – Komnen Andrić, Srbin! Mene boli briga da li je Srbin, Bosanac ili Hrvat, svi smo isti, ja to ne gledam tako. A ja idem u Partizan – ja sam izdajnik“, rekao je Kukoč i dodao:
„Krenuo sam u Partizan, krenuo prema granici i ništa. Ovaj dobio otkaz, a kada se dobije otkaz u Partizanu ili Crvenoj zvezdi, ode sve“, rekao je Tonći.isprečila eliminacija od BATE Borisova.
Kukoč je umesto u Partizanu završio u Livornu, kratko je boravio u italijanskom Komu, da bi usledio povratak na Balkan. Pojačao je Zrinjski iz Mostara i tamo je trpeo uvrede.
SPORT
Srbina ucenili u Sidneju – odbio je sramnu ponudu i pojačao gradskog rivala: „Razočaran sam“
SPORT
Spektakl pred 94.000 navijača: Srpski superheroj nemoćan protiv kralja /video/
Komentar