SPORT

Filip prvi na terenu, Novak drugi na „Šatrijeu“

U petak će u Parizu na teren dvojica srpskih tenisera Filip Krajinović i Novak Đoković. Svetski broj jedan svoj meč trećeg kola igra oko 13.30 na centralnom terenu „Filip Šatrije“, dok bi nešto ranije na terenu trebalo da se nađe Krajinović.
Sputnik
VAŽNO OBAVEŠTENJE

Zbog učestalih hakerskih napada i ometanja sajta Sputnjik Srbija i naših kanala na Fejsbuku i Jutjubu, sve vesti pratite i na kanalu Sputnjik Srbija na Telegramu i preko mobilne aplikacije koja radi neometano, a koju možete preuzeti sa ovog linka, a video sadržaj na platformi „Odisi“ (odysee.com), kao i na platformi „Rambl“ (rumble.com).

Krajinović koji je u drugom kolu eliminisao Hrvata Borna Goju, odmeriće snage sa Kanađaninom Feliks Ože-Alijasimom i to na terenu broj 14, na kojem program startuje od 11 časova, a njihov meč biće drugi po redu.
Kada je u pitanju Novak Đoković on je ponovo dobio termin oko podneva, nešto iza. Program na centralnom terenu na Rolan Garosu otvaraju Belinda Benčić i Lejla Fernandes u 12 časova, i po završetku tog duela na teren će izaći Đoković i Alijaž Bedene.
Oba susreta srpskih tenisera u Parizu moći ćete da pratite uživo uz Sputnjik sport.
Podkast
Bogdan Obradović: Britanci su pomešali crne i bele figure | Miljanov korner
SPORT
Šta je „ruska tehnika“ koja pomaže Novaku? /video/
SPORT
Skandalozan potez Rumunke protiv Ruskinje – bez kazne?! /foto, video/
SPORT
Sjajni Kecmanović slavio posle preokreta – Rus srušio Đerea, ali mora preko još jednog Srbina
Komentar