- Sputnik Srbija, 1920, 19.07.2021
Podkast
Sputnjik vam predstavlja svoju audio i video produkciju. Autorske emisije, ekskluzivni intervjui, analize gorućih pitanja, reportaže…

Bogdan Obradović: Britanci su pomešali crne i bele figure | Miljanov korner

© Sputnik / Radoje PantovićBogdan Obradović
Bogdan Obradović - Sputnik Srbija, 1920, 27.05.2022
Pratite nas
U „Miljanovom korneru“ ovog petka je teniski trener Bogdan Obradović.
Ulazak u drugu nedelju Rolan Garosa, ali i skandalozna odluka organizatora Vimbldona da ne dopusti nastup ruskim i beloruskim teniserima dva su dovoljna razloga da našu emisiju posvetimo tenisu. Uz to ATP je ukinuo bodove na Vimbldonu, pa je vrlo verovatno da najbolji igrači današnjice neće ni putovati u London
Kako je i zašto opet politika umešala prste u sport i koje će biti posledice otkriće nam Bogdan Obradović.
Da li je iznenađen postupkom Engleza? Zašto su Britanci pomešali koje su bele, a koje crne figure na sportskoj i političkoj sceni? Da li će teniseri bojkotovati Vimbldon? Đoković je izgubio 4000 bodova zbog politike, hoće li neko zbog toga odgovarati? Kakve promene su potrebne svetskom tenisu?
Na uvek originalan način Obradović opisuje i naše najbolje tenisere
Zašto Olga Danilović nije među deset najboljih na svetu? Ko je Miša Kecmanović i koliko je težak njegov mozak? Hoće li se uozbiljiti Filip Krajinović?
Obradović govori i o tenisu i sportu kroz prizmu politike, ali i o svom projektu stvaranja najboljeg igrača i igračice iz Kine.
Emisija „Sputnjik sport – Miljanov korner bavi se pričama o sportu – sa terena, van terena i oko njega.
Vodi je Miljan Milićević, poznati sportski novinar i komentator. Gosti su uspešni sportisti, nekadašnji asovi i nove nade. Emituje se svakog petka u 21.00.
Bogdan Obradović: Britanci su pomešali crne i bele figure | Miljanov korner
Sputnjik i RT - cenzura  - Sputnik Srbija
VAŽNO OBAVEŠTENJE

Zbog učestalih hakerskih napada i ometanja sajta Sputnjik Srbija i naših kanala na Fejsbuku i Jutjubu, sve vesti pratite i na kanalu Sputnjik Srbija na Telegramu i preko mobilne aplikacije koja radi neometano, a koju možete preuzeti sa ovog linka, a video sadržaj na platformi „Odisi“ (odysee.com), kao i na platformi „Rambl“ (rumble.com).

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala