SPORT

Tadić se pretvorio u Hulka – skandalozna reakcija obezbeđenja /foto/

Ajaks je remizirao u Arnemu sa Viteseom 2:2 u meču poslednjeg kola Eredivizije u kojem je dvostruki asistent za „kopljanike“ bio kapiten Dušan Tadić. Srbin je posle meča poželeo da baci dres navijačima, ali mu obezbeđenje nije dozvolilo i malo je nedostajalo da sve preraste u fizički obračun.
Sputnik
VAŽNO OBAVEŠTENJE

Zbog učestalih hakerskih napada i ometanja sajta Sputnjik Srbija i naših kanala na Fejsbuku i Jutjubu, sve vesti pratite i na kanalu Sputnjik Srbija na Telegramu i preko mobilne aplikacije koja radi neometano, a koju možete preuzeti sa ovog linka, a video sadržaj na platformi „Odisi“ (odysee.com), kao i na platformi „Rambl“ (rumble.com).

Majstor fudbala iz Bačke Topole važi za smirenog momka, ali sa urođenim genom vođe koji ga je promovisao u kapitena Srbije i Ajaksa.
Tako je Tadić ima nameru da poslednji meč u sezoni završi bez dresa, koji je krenuo da odnese ka tribini na kojoj su bili stacionirani verni navijači Ajaksa.
Ali, naišao je na zid! Zid koji je napravilo obezbeđenje u Arnemu koji ni po koju cenu nije dozvolilo Dušanu da prođe i odnese poklon. Pobesneo je zbog toga Tadić koji se pretvorio gotovo u Hulka, a kako je bio bez dresa i majice na sebe ocrtavao mu se gotovo svaki mišić dok je uspeo da se iskontroliše i da se zadrži samo na povišenom tonu.
Skandal je usledio kada je obezbeđenje u Holandiji dalo sebi za pravo da gura Srbina unazad i da ga vraća ka terenu. Na kraju je nekim čudom izbegnut fizički obračun, a Tadićev dres je završio na tribini kod navijača, ali su ga tamo dostavili pripadnici obezbeđenja.
Jasno je da ovakve stvari ne bi trebalo da se dešavaju i da je obezbeđe moglo da dozvoli Srbinu da nagradi verne navijače.
Podsetimo, Ajaks je nedavno osvojio 36. titulu prvaka Eredivizije, a trener Erik ten Hag će karijeru nastaviti u Mančester junajtedu dok će ga na klupi slavnog kluba iz Amsterdama naslediti doskorašnji pomoćnik
SPORT
Ko to „igra igrice“ sa Sergejem
SPORT
Everton je mogao da kupi Holanda za neverovatnu sumu
SPORT
Rusi žele mladog Srbina: „Zenit i Dinamo – zašto da ne?“
Komentar