SPORT

Gol i asistencija Vlahovića za pola sata /video/

Dušan Vlahović postigao je gol i upisao asistenciju za samo pola sata utakmice 30. kola Serije A između Juventusa i Salernitane koja je završena pobedom domaćih rezultatom 2:0 (2:0).
Sputnik
OBAVEŠTENJE ZA SVE ČITAOCE

Zbog učestalih hakerskih napada i ometanja sajta Sputnjik Srbija i naših kanala na Fejsbuku i Jutjubu, sve vesti pratite na kanalu Sputnjik Srbija na Telegramu, a sve video sadržaje na platformi „Odisi“ (odysee.com).

Srpski reprezentativac prvo je asistirao Paulu Dibali već u petom minutu susreta koji se igra u Torinu, da bi u 29. minutu glavom zatresao mrežu gostiju na dodavanje De Šilja.
„Torinska stara dama“ na poluvremenu je imala sigurnu prednost od dva gola i trenutno je četvrta na tabeli Serije A, sa bodom zaostatka i utakmicom više od trećeplasiranog Intera.
Juventus je do kraja susreta bez većih problema sačuvao stečenu prednost i na kraju je stigao do 17. trijumfa u italijanskom šampionatu.
Zahvaljujući pogotku protiv Salernitane Dušan Vlahović se vratio na čelo liste strelaca. Postigao je 21 gol, baš kao i Ćiro Imobile iz Lacija kojeg večeras od 18 časova očekuje gradski derbi sa Romom.
SPORT
Njegoš je izabrao put kojim se, nažalost, češće ide
SPORT
Navijači Zenita postavili transparent na kome se kritikuju FIFA i UEFA /foto/
SPORT
„Srpska stena“ može da bira – stopama idola ili superheroja
Komentar