00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
SPUTNJIK INTERVJU
07:00
30 min
OD ČETVRTKA DO ČETVRTKA
17:00
60 min
DOK ANĐELI SPAVAJU
Nemanja Jovanović: Zver sam bio, jagnje me dotaklo
16:00
60 min
SPUTNJIK INTERVJU
Radoslav Grujić: Intelektualna i moralna gromada srpskog naroda
17:00
30 min
ENERGIJA SPUTNJIKA
Šta smo posejali i šta ćemo žnjeti u 2026. godini
17:30
30 min
JučeDanas
Na programu
Reemiteri
Studio B99,1 MHz, 100,8 MHz i 105,4 MHz
Radio Novosti104,7 MHz FM
Ostali reemiteri

Da li jedemo falsifikovanu hranu

Da li jedemo falsifikovanu hranu
Pratite nas
Inženjer tehnologije Ivan Smajlović tvrdi da je preko 80 odsto proizvoda na našem tržištu falsifikovano.
Pomoću svoje tehnologije, jedinstvene u svetu, dokazao je da proizvođači u med, mleko, vina i rakije dodaju šećer i vodu.
Razgovaramo o tome koliko zdravu hranu konzumiramo, o korišćenju jeftinijih surogata u proizvodnji nekih od osnovnih životnih namirnica u Srbiji, ali i Evropi.
Otkrivamo koliko zbog ekonomskih prevara gubi država, a koliko građani i kako se njegova tehnologija, zahvaljujući stručnjacima iz Rusije, koristi u Međunarodnoj organizaciji za vino i vinovu lozu.
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala