- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Savo je zbog ljubavi prema klubu pogazio reč

© Foto: FK PartizanSavo Milošević
Savo Milošević - Sputnik Srbija, 1920, 27.09.2024
Pratite nas
Savo Milošević vraća se u Partizan posle četiri godine i ponovo će biti trener kluba iz Humske. Uskoro se očekuje i zvanična potvrda, tada će ujedno i biti poznato kada će biti njegova promocija. Partizan je za sada zakazao konferenciju za medije za subotu, a vezana je za meč 10. kola Superlige protiv Mladosti.
Savo Milošević pogazio je reč, odnosno sve ono što je izgovorio posle meča sa Vojvodinom kada je bio rezigniran, te je ceh platio mikrofon koji mu je „natrčao na volej“.
„Nisam u afektu, nije ovo kap koja je prelila čašu, ovo već traje, dozvolio sam sebi da uradim to što sam uradio u Novom Sadu, a ružno je. To ne sme da radi trener i pedagog, pre svega trener Partizana. Ali, nije me Novi Sad opredelio, ovo traje i sve je jako mučno. Šta da kažem momcima kada uđem u svlačionicu i pogledam ih u oči. Sebi znam šta da kažem: 'Ići odavde i nikad više ne raditi ovde'“, rekao je svojevremeno Savo.
Očigledno da je ljubav prema klubu i crno-beloj boji prevagnula, jer je Savo Milošević prihvatio poziv Ivice Ilieva i ljudi iz Humske da se vrati i da pomogne Partizanu u, možda i najtežem trenutku, u klupskoj istoriji.
Suma-sumarum, Milošević se po drugi put vraća u Humsku kao trener, nakon što je 2020. godine napustio srpski fudbal reziniran stanjem u kom se on nalazi.
Od tada se slabo šta promenilo kada je Partizan u pitanju, jer je njihov ljuti rival Crvena zvezda nastavio dominaciju, nanizivaši čak sedam uzastopnih titula.
Kuća fudbala u Staroj Pazovi - Sputnik Srbija, 1920, 27.09.2024
SPORT
Srbija i Albanija organizuju Evropsko prvenstvo
Savo Milošević - Sputnik Srbija, 1920, 25.09.2024
SPORT
Sputnjik saznaje: Sve je spremno za povratak legende u Partizan
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala