- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Partizan potvrdio dolazak Miloševića – poznato i ko će posle Stanojevića na klupu

© Foto : Privatna arhiva Partizan Humska
Partizan Humska - Sputnik Srbija, 1920, 27.09.2024
Pratite nas
Partizan i Savo Milošević potvrdili su da će legendarni napadač po drugi put u trenerskoj karijeri sedeti na klupi kluba iz Humske. Takođe, poznato je da će ekipu protiv Mladosti u meču 10. kola Superlige voditi Branko Vukašinović. On je bio pomoćnik Aleksandru Stanojeviću i biće prelazno rešenje.
Kako je prethodno najavljeno, Savo Milošević je posle razgovora sa novim sportskim direktorom Ivicom Ilievom, odlučio da prihvati ponudu i vrati se u Partizan.
„Prihvatio sam. U ponedeljak počinjem da radim“, kratko je prozborio Savo Milošević u razgovoru za Sportski žurnal“.
Ubrzo je na zvaničnom sajtu FK Partizan osvanulo saopštenje da je Milošević novi-stari trener crno-belih, i da će njegova promocija biti održana u ponedeljak, 30. septembra 2024. godine.
Marakana - Sputnik Srbija, 1920, 27.09.2024
SPORT
UEFA rigorozna: Barselona bez navijača protiv Zvezde u Beogradu
Samim tim, nekadašnji golgeter Partizana i nacionalnog tima, neće voditi ekipu protiv Mladosti iz Lučana, već će ta uloga biti poverena Branku Vukašinoviću, koji će sesti na klupu crno-belih posle odlaska Aleksandra Stanojevića.
Podsetimo, Sale Stanojević podneo je ostavku dan posle katastrofe u 174. večitom derbiju odigranom u ponedeljak u Humskoj, gde su crno-beli pretrpeli najteži poraz u istoriji, izgubivši rezultatom 4:0.
Partizan je na svom zvaničnom sajtu u pomenutom saopštenju iskoristio priliku da se zahvali, sada već bivšem treneru, Aleksandru Stanojeviću, kom je klub poželeo puno sreće u dljem radu i privatnom životu.
Savo Milošević - Sputnik Srbija, 1920, 27.09.2024
SPORT
Savo je zbog ljubavi prema klubu pogazio reč
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala