- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Jedan Vlahović je u krizi – pojavio se drugi i odmah se nameće

© AP Photo / SpadaAtalanta
Atalanta - Sputnik Srbija, 1920, 25.09.2024
Pratite nas
Dvadesetogodišnji Vanja Vlahović debitovao je u porazu Atalante od Koma rezultatom 3:2 u Bergamu i publici se predstavio iznuđenim penalom, koji je u finišu realizovao Ademola Lukman.
„Boginja provincije“ neprijatno je iznenadila svoje navijače, porazom u petom kolu Serije A, i to posle preokreta od Koma, koji s klupe vodi nekadašnji španski reprezentativac Sesk Fabregas.
Iako je domaćin poveo golom Zapakoste u 18. minutu, Komo je u periodu od 46. do 58. minuta uspeo da šokira plavo-crne i da čak tri puta zatrese mrežu Karnesegija, za totalni preokret i šok.
Upravo je pri tom rezultatu na teren kročio još jedan bivši crno-beli biser Vanja Vlahović.
Večiti derbi - Sputnik Srbija, 1920, 25.09.2024
SPORT
Mračna strana večitog derbija – i „Zvezdin Mesi“ kao svetla tačka
Nekadašnji napadač Partizana koji je imao impresivnu statitistiku igrajući u Primaveri u sezoni 2023/24, gde je na 19 utakmica postigao čak 20 golova, čekao je i dočekao šansu da upiše prve minute za „A“ tim Atalante.
Vanja je u 75. minutu zamenio Edersona i u 98. minutu uspeo je da iznudi penal koji je relizovao Lukman za konačnih 2:3.
I tako je mlađi Vlahović počeo da se nameće u trenutku kada stariji i poznatiji Dušan Vlahović prolazi kroz ozbiljnu igračku krizu, baš kao i Juventus koji na poslednja tri meča u Seriji A nije postigao gol.
Dušan Vlahović je ove sezone pogodio dvaput protiv Verone, dok je „postio“ protiv Rome, Empolija, PSV-a i Napolija minulog vikenda.
Takođe, Dušana Vlahovića koji je otkazao selektoru Draganu Stojkoviću septembarsko okupljanje zbog privatnih problema, nema ni na novom spisku nacionalnog tima za oktobarske ispite sa Švajcarskom u Leskovcu i Španijom u Kordobi.
Aleksandar Pavlović - Sputnik Srbija, 1920, 25.09.2024
SPORT
Legendarni Englez hvali Pavlovića: „Biće sve bolji“
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala