- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Konačna odluka: Derbi će se igrati

© Foto : FK PartizanPartizan teren
Partizan teren - Sputnik Srbija, 1920, 23.09.2024
Pratite nas
Uprkos tome što su nepoznate osobe upale na teren stadiona fudbalskog kluba Partizan i oštetile travu, 174. derbi protiv Crvene zvezde koji je planiran za ponedeljak od 19 časova biće odigran u predviđenom terminu.
Odluku da fudbaleri Partizana i Crvene zvezde izađu na teren stadiona u Humskoj doneo je Fudbalski savez Srbije čija je delegacija izvršila kontrolu terena i ustanovila da ispunjava uslove za 174. večiti derbi.
„Delegacije Fudbalskog saveza Srbije i Zajednice fudbalskih klubova Super i Prve lige Srbije, koje su predvodili direktor takmičenja Aleksandar Pivić i član Komisije za stadione, bezbednost i sigurnost, Vladimir Kovačević, zajedno sa predstavnicima Partizana i Crvene zvezde, obišle su u ponedeljak pre podne stadion u Humskoj i izvršile kontrolu terena koji je tokom vikenda pretrpeo određena oštećenja.U izveštaju Komisije konstatuje se da teren ispunjava uslove za odigravanje utakmica u okviru Superlige Srbije, a samim tim i večerašnjeg duela između FK Partizan i FK Crvena zvezda. Inspekciji terena prisustvovali su Nebojša Avramović i Živko Šljukić ispred FK Partizan, odnosno Goran Negić i Stefan Dičić ispred FK Crvena zvezda“, navodi se na sajtu Fudbalskog saveza Srbije.
Fudbaleri Partizana i Crvene zvezde igraju meč devetog kola. Crveno-beli nalaze se u boljoj situaciji, prvi su na tabeli i osim domaćeg prvenstva fokusirani su i na Ligu šampiona, dok crno-beli sa druge strane još od četvrtog avgusta kada su pobedili Železničar u Pančevu nisu upisali nijednu pobedu i trenutno su na sedmom mestu.
Novak Đoković - Sputnik Srbija, 1920, 23.09.2024
SPORT
Beker „otpisao“ Đokovića
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala