- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Spektakl na Vembliju i neočekivani šok – Džošua na podu /video/

© AP Photo / Bradley CollyerEntoni Džošua
Entoni Džošua - Sputnik Srbija, 1920, 22.09.2024
Pratite nas
Fantastičan boks na kultnom stadionu Vembli pred 96.000 gledalaca i meč u kom je veliki šampion iz Velike Britanije Entoni Džošuaa poražen, i to od zemljaka Danijela Duboe.
Britanac je prvo doslovce prebio Hrvata Filipa Hrgovića, da bi do pojasa stigao preko Džošue.
Od početka borbe Duboa je bio konkretniji, ubojitiji, jači. Nije mu dugo trebalo da silovitim desnim krošeom baci na pod favorizovanog sunarodnika, kom su kladionice predviđale pobedu.
Dvaput u tri runde bio je na podu Entoni Džošua, koji je, doduše, uspevo da „oživi“ u četvrtoj rundi i da zada nekoliko snažnih udaraca rivalu. Ponadali su se svi na Vembliju, kao i kraj malih ekrana, da će borba za pojas dobiti na neizvesnosti i da će gledati maksimalan broj rundi, ali je on Duboa odsvirao kraj.
Peta runda bila je, ujedno i poslednja. Danijel Duboa je preciznim i snažnim udarcima, od kojih je poslednji bio kroše, nokautirao Džošuu kom više nije bilo povratka.
Ostaje da se vidi da li će se Entoni Džošua, koji ima 34 godine vratiti i stići da se ponovo bori za titulu, dok je drugi Britanac Diboa pokazao da je pred njim svetla budućnost.
Ruka sa lopticama za tenis - Sputnik Srbija, 1920, 22.09.2024
SPORT
Čuvena Amerikanka hoće da menja teniska pravila
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala