- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Partizan igra generalku pred 40.000 ljudi – na otvorenom /foto/

© Sputnik / Lola ĐorđevićTrener Željko Obradović pozdravlja navijače
Trener Željko Obradović pozdravlja navijače  - Sputnik Srbija, 1920, 21.09.2024
Pratite nas
Košarkaši Partizana igraće u Atini na turniru "Pavlos Janakopulos" u subotu uveče od 21.00. Partizan će na čuvenom stadionu Panatinaiko, koji je „oživljen“ posle antičkog razdoblja za potrebe Olimpijskih igara 1896. godine, igrati sa Panatinaikosom, aktuelnim prvakom Evrope.
Očekuje se spektakularan ambijent na stadionu Panatinaiko (odnosno Kalimarmaro) koji se nalazi na otvorenom, a gledalaca će biti, procenjuju tamošnji mediji, oko 40.000.
„Ovaj turnir je nešto veoma slično onome što smo mi organizovali pre godinu dana sa Fuenlabradom na Tašmajdanu. Bila je divna atmosfera i ceo svet je video taj spektakl. To je bilo zaista nešto posebno. Mislim da je ono što smo mi razradili pre godinu dana sada inspirisalo druge klubove da urade nešto slično. I zbog toga smo ponosni jer smo napravili prvi korak ka organizaciji utakmica na otvorenom“, rekao je Željko Obradović.
Biće to generalna proba za crno-bele koji sezonu startuju u sredu protiv Borca iz Čačka u okviru ABA lige.
U prijateljskoj utakmici iza zatvorenih vrata dvorane na Glifadi, košarkaši Partizana su juče izgubili od Anadolu Efesa sa 81:80.
To je bio meč pun preokreta, crno-beli su imali napad za pobedu, ali je lopta nakon akcije Brauna i Tajrika Džounsa ostala na "prvom obruču", pa je pobeda pripala timu iz Istanbula.
Videćemo kako će Atinjani dočekati Željka Obradovića koji je doneo toliko radosti Zelenima.
Luka Jović - Sputnik Srbija, 1920, 21.09.2024
SPORT
Šta će biti sa Lukom Jovićem?
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala