- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Ibrahimović: Žao mi je Jovića

© AP Photo / Mathieu PattierLuka Jović
Luka Jović - Sputnik Srbija, 1920, 18.09.2024
Pratite nas
Fudbaleri Milana poraženi su od Liverpula na startu nove Lige šampiona rezultatom 3:1, a prve impresije o tom meču izneo je Zlatan Ibrahimović koji se pomenuo i Luku Jovića.
Luka Jović, srpski reprezentativac, nije bio na spisku Milana za Ligu šampiona, a Zlatan Ibrahimović posle prve utakmice nove sezone elitnog takmičenja otkrio je da mu je žao zbog toga.
„Nismo počeli kako smo hteli, ali s strpljenjem ćemo ostvariti naše ciljeve. Sve je išlo kako smo želeli, doveli smo igrače za koje smo mislili da nam nedostaju. Nedostajao nam je drugi napadač i doveli smo Abrahama. Žao mi je Jovića koji je ispao iz spiska. Otkako sam prihvatio da više ne igram, ne propuštam teren, nedostaje mi adrenalin. Ovi trenuci su bili divni, ali kada nešto prihvatiš, ne možeš se vratiti“, rekao je Ibrahimović.
Proslavljeni fudbaler u Milanu obavlja ulogu savetnika i smatra da je najvažniji deo ekipe.
„Moja odsutnost? Kada lav ode, mačići dolaze! Kada se lav vrati, mačići nestaju. Nivo je vrlo nizak, previše se priča, ali ja samo mislim na rad. Bio sam odsutan iz ličnih razloga, ali sam ovde od prvog dana. Moja uloga? Jednostavna je: ja sam vođa, a svi ostali rade za mene“, istakao je legendarni „Ibrakadabra“.
Jović nije bio na terenu, ali Srbija je u duelu Milana i Liverpula ipak imala svog predstavnika jer je meč za italijanski tim počeo Strahinja Pavlović.
Bajern Dinamo - Sputnik Srbija, 1920, 18.09.2024
SPORT
„Kao amateri na terminu“ – Hrvatska bruji o nezapamćenom debaklu
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala