- Sputnik Srbija, 1920
SVET
Najnovije vesti iz sveta

Objavljen snimak hapšenja osumnjičenog za atentat na Trampa /video/

© AP Photo / Martin County Sheriff’s Office Hapšenje osumnjičenog za atentat na Donalda Trampa
Hapšenje osumnjičenog za atentat na Donalda Trampa - Sputnik Srbija, 1920, 16.09.2024
Pratite nas
Američki mediji objavili su snimak trenutka kada je uhapšen pedesetosmogodišnji Rajan Vesli Raut, koji je osumnjičen za pokušaj ubistva bivšeg predsednika Donalda Trampa. Snimak je napravljen video-kamerom koji su nosili oficiri.
Rajan Vesli Raut je uhapšen zbog bezbednosnog incidenta na Floridi koji FBI istražuje kao pokušaj ubistva republikanskog predsedničkog kandidata Donalda Trampa. Raut je danas pred federalnim sudom optužen za nezakonito posedovanje vatrenog oružja i posedovanje vatrenog oružja sa izbrisanim serijskim brojem.
Raut je uhapšen u nedelju nedugo nakon što je pobegao pošto su agenti tajne službe otvorili vatru na njega jer je uperio poluautomatsku pušku ka golf klubu bivšeg predsednika Donalda Trampa u Vest Palm Biču na Floridi, dok je Tramp igrao golf.
Republikanski predsednički kandidat je nepovređen i na bezbednom, saopštila je policija, a FBI incident istražuje kao pokušaj ubistva.
Pucnjava se dogodila oko dva meseca nakon što je Tomas Metju Kruks izveo atentat na Trampa na skupu u Batleru, u Pensilvaniji 13. jula, kada je Tramp zadobio povredu uha.
Donald Tramp - Sputnik Srbija, 1920, 16.09.2024
SVET
Krivi su zbog svojih reči: Tramp optužio Bajdena i Harisovu za pokušaj ubistva na Floridi
Pogledajte i:
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala