- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Sinera je do prvog mesta doveo Toti – urnebesna teorija slavnog fudbalera

© AP Photo / Seth WenigJanik Siner
Janik Siner - Sputnik Srbija, 1920, 16.09.2024
Pratite nas
Frančesko Toti, proslavljeni italijanski fudbaler, u prethodnom periodu družio se sa Janikom Sinerom, naboljim teniserom sveta, sa kojim je igrao padel, a u jednom intervjuu istakao je da je prvi reket planete upravo zbog druženja sa njim nepobediv.
Padel postaje sve popularniji sport, a ne vole da ga igraj samo teniseri već i drugi sportisti. Upravo je taj sport spojio Frančeska Totija i Janika Sinera.
Slavni fudbaler i teniser često zajedno igraju padel, a Toti pomno prati Sinerovu karijeru i veruje da ima udela u tome što je Janik trenutno prvi na svetu.
„Otkako smo igrali padel zajedno, on je postao broj jedan u tenisu. Slučajno? Ne verujem. Svako ističe svoje zasluge za njegov uspon, ali ja nikada do sada nisam pričao o tome. Sada, ipak, hoću“, rekao je u šaljivom tonu Toti.
Smatra čuveni fudbaler Rome da bi trebalo da mu se pripišu zasluge za Sinerove titule do kojih je došao ove sezone.
„Dao sam mu samopouzdanje, jer on od tog trenutka nijednom nije izgubio. To nije mala stvar. Zato i kažem da ja zaslužujem bar jedan odsto“, našalio se Frančesko Toti.
Da li je do padela ili ne ostaće nejasno, ali ono što jeste istina je da je posle osvajanja US Opena Siner zacementirao prvo mesto na ATP listi.
Selektor Svetislav Pešić - Sputnik Srbija, 1920, 16.09.2024
SPORT
Pešić dobija specijalno priznanje
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala