- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

„Đoković i Nadal ponekad usporavaju igru – Siner nikada“

© AP Photo / Alastair GrantNovak Đoković i Janik Siner
Novak Đoković i Janik Siner - Sputnik Srbija, 1920, 13.09.2024
Pratite nas
Mnogima je igra Janika Sinera, prvog igrača na ATP listi i osvajača US Opena - dosadna. Ali, Andrea Petković, bivša nemačka teniserka srpskog porekla, ne misli tako. Već čak ističe da je u nekim segmentima čak iznad Novaka Đokovića i Rafaela Nadala.
Ističe Andrea da je Sinerov tenis zabavan kada se gleda uživo.

„Svakome ko kaže da je Sinerov tenis ponekad dosadan, preporučujem mu da ga gleda uživo. Ono što se ne vidi na televiziji je jedna neverovatna činjenica, Janik još jače udara lopticu kada su prelomni trenuci meča. Čak ni Novak Đoković ili Rafael Nadal to ne rade. I oni ponekad iz taktičkih razloga uspore kada su odlučujući poeni. Siner uvek udara veoma jako i, pomalo nelogično, što jače udara, to je sigurniji. Zaista neverovatno“, kaže nekada deveta teniserka sveta.

Potom je čak pohvalila i Arinu Sabalenku.
„Ranijih godina su joj pobede često izmicale. Gubila je u Njujorku za redom od Lejle Fernandes 2021, Ige Švjontek 2022, Koko Gof 2023, uvek u tri seta. Ali, sada je uspela. Sa prosečno najbržim forhendom na turniru, da dobro ste pročitali, i među teniserkama i teniserima, popela se na šampionsko postolje izgubivši samo jedan set. Borbenost je Arinin zaštitni znak, ona je najbolja teniserka na tvrdim podlogama u sezoni“, istakla je Petkovićeva.
Novak Đoković - Sputnik Srbija, 1920, 13.09.2024
SPORT
Novak i Miomir igraju za Srbiju
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala