- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Partizanov dupli dobitak: Ilić se vratio kući

© Foto : Privatna arhiva Partizan Humska
Partizan Humska - Sputnik Srbija, 1920, 12.09.2024
Pratite nas
Kapiten mlade reprezentacije Mihajlo Ilić vratio se u Partizan na pozajmicu do kraja sezone. Talentovani centralni bek koji je prošle godine otišao u Bolonju za 5,5 miliona evra, izabrao je Humsku pre CSKA iz Moskve, belgijskog Mehelena i Serije B.
Dupli dobitak dobio je Partizan u vidu Mihajla Ilića, s obzirom na to da će nadomestiti odlazak kapitena Svetozara Markovića u Viktoriju Plzenj, a upada i u među bonus igrače zbog godina, što će doneti dodatni prostor crno-belima da manevrišu prilikom izbora tima.
Mihajlo Ilić odlučio je da se vrati kući u Partizan nakon što je shvatio da kod novog trenera Bolonje nije u užim planovima i što će to rezultirati slabijom minutažom.
Kako je mladim i talentovanim fudbalerima najbitnije da imaju utakmice u nogama, tako nije bilo dileme o odlasku na pozajmicu iz Bolonje. Partizan nije bio jedini zainteresovan klub za štopera, u igri su bili CSKA iz Moskve, Mehelen iz Belgije, kao i dva kluba iz Serije B, ali je Ilićevo srce reklo – Partizan.
Po završetku reprezentativnih obaveza i meča sa Azerbejdžanom koji je Srbija dobila rezultatom 2:0, Ilić je u četvrtak u pratnji menadžera stigao u Humsku, gde je potpisao ugovor o pozajmici sa Partizanom do kraja sezone.
Nemanja Vidić - Sputnik Srbija, 1920, 12.09.2024
SPORT
Sin Nemanje Vidića ima novi klub
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala