- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Obrt: Sinerov slučaj nije zatvoren!

© AP Photo / Andy WongDanil Medvedev Janik Siner finale Australijan opena
Danil Medvedev Janik Siner finale Australijan opena - Sputnik Srbija, 1920, 11.09.2024
Pratite nas
Janik Siner, prvi teniser sveta, nije zvanično oslobođen optužbi zbog dopinga jer je istraga i dalje u toku. Iako su italijanski mediji prethodno preneli da žalba Svetske antidoping agencije (VADA) nije uložena, ta instituacija je navela da konačna odluka nije doneta.
Osvojio je Janik Siner US Open, trenutno je na prvom mestu ATP liste, ali nije sve tako blistavo za italijanskog tenisera.
Iako prvobitno nije kažnjen zbog dva pozitivna doping testa jer je navodno došlo do greške članova njegovog tima slučaj još nije zatvoren.
Najpre je „Korijere dela Sera“ prenela da VADA nije uložila žalbu i da je samim tim stavljena tačka na ovu dramu međutim VADA je ubrzo reagovala i na nekoliko adresa poručila da konačna odluka nije doneta.
U ovom slučaju biće iskorišćen dodatni rok za žalbu koji traje još 21 dan koliko će očigledno još Italijan morati da strepi.
U slučaju da se dogodi obrt i Sinera proglase krivim prvom teniseru sveta poništavaju se titule na US Openu i na mastersima u Majamiju i Sinsinatiju, kao i poeni za polufinale Rolan Garosa, Indijan Velsa i Monte Karla, četvrtfinale Madrida, Vimbldona, Montreala.
Novak Đoković  - Sputnik Srbija, 1920, 10.09.2024
SPORT
Đoković počeo sa treninzima – Beograd čekao sedam godina
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala