- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Sramota doskorašnjeg fudbalera Čelsija – ponosno pozirao sa zastavom terorističke „OVK“

© AP Photo / Kin CheungArmando Broja
Armando Broja - Sputnik Srbija, 1920, 11.09.2024
Pratite nas
Armando Broja, napadač Evertona, fotografisao se sa zastavom terorističke organizacije UČK, takozvane „Oslobodilačke vojske Kosova“ u Tirani.
Dok je boravio u prestonici Albanije Armando Broja, albanski reprezentativac, napravio je gest koji je sa pravom naišao na kritike.
Doskorašnji fudbaler Čelsija koji je na pozajmici u Evertonu ponosno je i sa osmehom istakao zastavu terorističke organizacije UČK takozvane „Oslobodilačke vojske Kosova“koja je poznata po zločinima na Kosovu i Metohiju tokom devedesetih i ranih dvehiljaditih.
Broja je poreklom iz albanskog grada Koplika, a imao je pravo da nastupa i za Englesku što je odbio i od 2019. godine je reprezentativac Albanije.
Ovo je već drugi ispad u samo nekoliko dana sa zastavom terorističke organizacije UČK koja se prethodno pojavila na tribinama tokom meča Albanije i Ukrajine u Ligi nacija.
Na toj utakmici bio je istaknut i transparent „Kosovo je Albanija“ i meč je regularno trajao uprkos tome dok je u Larnaki susret Kipra i takozvanog Kosova prekinut zbog zastave „Kosovo je Srbije“ koju su istakli navijači sa Kipra.
Danil Medvedev Janik Siner finale Australijan opena - Sputnik Srbija, 1920, 11.09.2024
SPORT
Obrt: Sinerov slučaj nije zatvoren!
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala